Verlagen
Verlagen

Diepte creëren is laadhoogte winnen

Meer laadhoogte door het chassis van de truck tussen de assen te verlagen. De oplossing voor trucktransport of stadsdistributie.

Afgestemd

Ieder merk, alle opbouwers

Een aanpassing welke beschikbaar is voor alle merken en waarbij er een intensieve samenwerking is met gerenommeerde opbouwers. Door deze samenwerking is niet alleen het voertuig perfect voorbereid maar kan ook de planning optimaal op elkaar worden afgestemd. Géén verassingen voor de opbouwer en klant door de gestandaardiseerde werkwijze en producten.

Voordeel per segment

Het voordeel van het verlagen van het chassis is in geval van trucktransport meer laadhoogte creëren. Bij stadsdistributie wordt het in- en uitladen van de truck een stuk eenvoudiger. De aanpassing kan in combinatie met andere ESTEPE producten worden uitgevoerd. Zo kan er een EML-as gemonteerd worden voor meer laadvermogen, de chassis layout worden geoptimaliseerd en speciale brandstoftanks worden gemonteerd.

Optioneel

Alles over de modificatie

Antwoorden op uw vragen of productinformatiebladen ontvangen? Neem contact op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.