Afschuinen

Ontwikkeld voor uw segment

Door het cabinedak af te schuinen, wordt het voor u eenvoudiger om boven de cabine te laden. De ideale oplossing voor auto- en trucktransporters.

Kwaliteit

Voor ieder merk

Voor alle merken en type cabines hebben wij een afschuining beschikbaar die afgestemd is met toonaangevende opbouwers. Hierdoor ontstaat een perfecte combinatie tussen opbouw en truck. Met de modificatie blijft de kwaliteit van de cabine gewaarborgd. Wanneer u op zoek bent naar een specifieke afschuining bekijken wij graag samen u en de opbouwer de mogelijkheden.

Compleet afgewerkt

Een deel van het cabinedak wordt gedemonteerd. Om de stevigheid te waarborgen wordt in veel gevallen een gecertificeerd versterkingsframe gemonteerd in de cabine. De nieuwe dakplaat kan, afhankelijk van de variant, uitgevoerd worden in kunststof of staal. De buitenzijde wordt strak afgewerkt en gespoten in de cabinekleur. Bij het afwerken van de binnenzijde van de cabine wordt, indien mogelijk, gebruik gemaakt van de originele bekledingsstof.

Origineel

ALLES OVER DE MODIFICATIE

Antwoorden op uw vragen of productinformatiebladen ontvangen? Neem contact op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.