Visie

More Truck visie

Belangrijke kernwaarden bij ESTEPE zijn klanttevredenheid, innovatie, kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid, transparantie, respect en personeelstevredenheid.

ESTEPE gaat voor structurele/duurzame groei gebaseerd op diversificatie waarbij ESTEPE zich richt op verschillende technieken, producten, segmenten, landen en truckmerken.

ESTEPE is continu op zoek naar nieuwe markten en producten. Ontwikkelprojecten worden in nauwe samenwerking met de klant uitgevoerd, waarbij het customer intimacy principe wordt gehanteerd.

Bij serieproductie gaan we binnen ESTEPE voor het operational excellence principe. Met het toepassen van LEAN hebben we continue focus op het verbeteren van de kwaliteit, kostprijs en doorlooptijden van onze producten.

Bij ESTEPE heeft ieder individu zijn/haar bijdrage aan het succes en als team streven we ernaar om ons iedere dag te verbeteren en de beste te zijn in de markt. We streven ernaar dat onze processen en systemen best practice zijn ingericht.

Service is het verdienmodel van de truckdealers. ESTEPE stelt hen middels uitgebreide After Sales Support hiertoe in staat.