Airport
Airport
Airport

Probleemloos doorgaan

Vliegverkeer dient probleemloos afgehandeld te worden en een zo snel mogelijke omdraaitijd te hebben. Het operationele personeel draagt hierbij een belangrijke verantwoordelijkheid, waarin de specialistische voertuigen een grote rol spelen. Onze oplossingen optimaliseren uw voertuigen en zorgen ervoor dat zij efficiënter, veiliger en betrouwbaarder op het luchthaven platform kunnen opereren.

Halveren

Functioneel maatwerk

Door een cabine halvering ontstaat er ruimte voor de specialistische opbouwen in uw segment. Bij de uitvoering van de modificatie worden zo goed als alle functionaliteiten van de originele cabine behouden. Componenten worden indien nodig verplaatst en de cabine wordt aan de binnenzijde netjes afgewerkt. Ook wordt er rekening gehouden met de merkidentiteit van de truck.

Ruimte vrijmaken

Componenten verzetten volgens de hoogste kwaliteitsnormen en volgens standaard processen. Op deze manier worden trucks altijd op dezelfde wijze voorbereid en staat de opbouwer niet voor verrassingen. Dit is dan ook de reden dat gerenommeerde opbouwers op dit gebied graag met ESTEPE samenwerken. Na ombouw kan de opbouw eenvoudig en probleemloos worden gemonteerd.

Chassis layout