Naloopassen
Naloopassen
Naloopassen

Extreem wendbaar en meer laadvermogen

Speciaal in segmenten waarbij een hoog netto laadvermogen gecombineerd moet worden met maximale wendbaarheid monteren wij een naloopas.

tot 10 ton

Voor ieder segment

Naast extra assen in het zwaardere segment (tot 10 ton), bieden wij ook verschillende mogelijkheden in het lichtere segment. Zo hebben wij naloopassen vanaf 6 ton.

Goedkeuring van fabrikant

In veel gevallen monteren wij een gestuurde en liftbare naloopas. Dit verhoogt het netto laadvermogen en de wendbaarheid van de truck. Er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk originele onderdelen of onderdelen van gerenommeerde merken. Dit vergemakkelijkt het onderhoud aan de truck. Goedkeuring van de truckfabrikant voor de aanpassing en de wettelijke eisen staan voorop.

Wendbaar

Optioneel

Veelzijdige oplossing

Een naloopas is in het zwaardere segment ideaal voor betonmixers, in het lichtere segment is de aanpassing uitermate geschikt voor stadsdistributie. Om het voertuig perfect geschikt te maken voor de toepassing zijn er verschillende opties leverbaar zoals speciale brandstoftanks, banden of het verplaatsen van chassiscomponenten.

Alles over de modificatie

Antwoorden op uw vragen of productinformatiebladen ontvangen? Neem contact op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.