Reiniging & Milieu
Reiniging & Milieu
Reiniging & Milieu
Reiniging & Milieu

Een schone en opgeruimde omgeving

In de afval- en reinigingssector draait het om aanpakken en zorgen dat het werk zo efficiënt mogelijk en op een doordachte manier gedaan wordt. De karakteristieken van de stadscentra en woonwijken bieden onverwachtse uitdagingen. Van krappe ruimte in drukke straten tot het aantreffen van overvolle containers; wij kennen de issues van uw segment en bieden op maat gemaakte oplossingen.

Veerkracht

In veel gevallen monteren wij een gestuurde en liftbare voorloopas. Dit verhoogt het netto laadvermogen en de wendbaarheid van de truck. Er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk originele onderdelen of onderdelen van gerenommeerde merken. Dit vergemakkelijkt het onderhoud aan de truck. Goedkeuring van de truckfabrikant voor de aanpassing en de wettelijke eisen staan voorop.

Diverse assen

Optimalisatie

Installatie op maat

Componenten verzetten volgens de hoogste kwaliteitsnormen en volgens standaard processen. Op deze manier worden trucks altijd op dezelfde wijze voorbereid en staat de opbouwer niet voor verrassingen. Dit is dan ook de reden dat gerenommeerde opbouwers op dit gebied graag met ESTEPE samenwerken. Na ombouw kan de opbouw eenvoudig en probleemloos worden gemonteerd.

één team, één cabine

Voor ieder merk en type cabine hebben wij goedgekeurde interieuraanpassingen beschikbaar. Dit varieert van extra zitplaatsen tot een extra bed. Daarnaast hebben wij ook specifieke oplossingen beschikbaar voor elk segment. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden.

Zitplekken

Ramen

Ongelukken voorkomen

Er zijn diverse mogelijkheden voor het inbouwen van extra ramen. In een aantal cabinetypes kunnen er ter hoogte van het bed (tweede zitrij) zijramen worden gemonteerd. Hierdoor kunnen personen welke achter in de cabine zitten beter naar buiten kijken en de verkeerssituatie beter inschatten. Naast zijramen zijn er ook oplossingen beschikbaar voor dodehoek- en achterramen.