Reiniging & Milieu
Reiniging & Milieu
Reiniging & Milieu
Reiniging & Milieu
Reiniging & Milieu

Een schone en opgeruimde omgeving

In de afval- en reinigingssector draait het om aanpakken en zorgen dat het werk zo efficiënt mogelijk gedaan wordt. De karakteristieken van de stadscentra en woonwijken bieden uiteenlopende uitdagingen. Van krappe ruimtes in drukke straten tot het aantreffen van overvolle containers. Wij kennen de issues van uw segment en bieden op maat gemaakte oplossingen.

Veerkracht

Om meer laadvermogen te verkrijgen, wordt er in veel gevallen een gestuurde en liftbare voorloopas gemonteerd. Zo wordt namelijk ook de wendbaarheid van de truck verbeterd. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van zoveel mogelijk originele onderdelen of onderdelen van gerenommeerde merken. Dit vergemakkelijkt het onderhoud aan de truck. Goedkeuring van de truckfabrikant voor de aanpassing en de wettelijke eisen staat daarnaast voorop.

Diverse assen

Chassis layout

Installatie op maat

Componenten verzetten volgens de hoogste kwaliteitsnormen en volgens standaard processen. Op deze manier worden trucks altijd op dezelfde wijze voorbereid en staat de opbouwer niet voor verrassingen. Dit is dan ook de reden dat gerenommeerde opbouwers op dit gebied graag met ESTEPE samenwerken. Na ombouw kan de opbouw, van een zijlader tot een veger, eenvoudig en probleemloos worden gemonteerd.

één team, één cabine

Voor ieder merk en type cabine hebben wij goedgekeurde interieuraanpassingen beschikbaar. Deze variëren van extra zitplaatsen tot meerdere bedden. Daarnaast hebben wij ook specifieke oplossingen beschikbaar voor elk segment. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden.

Zitplekken

Ramen

Ongelukken voorkomen

Er zijn diverse mogelijkheden voor het inbouwen van extra ramen. In een aantal cabinetypes kunnen er ter hoogte van het bed (tweede zitrij) zijramen worden gemonteerd. Hierdoor kunnen passagiers welke achter in de cabine zitten beter naar buiten kijken en de verkeerssituatie beter inschatten, wat ook veel veiligheid biedt bij het uitstappen. Naast zijramen zijn er ook oplossingen beschikbaar voor dodehoek- en achterramen.