Missie

More truck missie

ESTEPE is dé nummer 1 strategische partner van de Europese truckfabrikanten en opbouwindustrie als het gaat om het aanvullen van het standaard productgamma van de truckfabrikanten. Hierbij wordt het beste van twee werelden gecombineerd, zijnde de hoge standaarden op gebied van techniek en kwaliteit van de OEM’s en de flexibiliteit en inventiviteit van ESTEPE.

De markt voor ESTEPE betreffen niches met een substantieel marktpotentieel die door de truckfabrikanten niet kosteneffectief te benaderen zijn. Het gaat hierbij om zowel cabine aanpassingen, chassis optimaliseringen en extra assen om deze geschikt te maken voor zeer uiteenlopende toepassingen en transportsegmenten in geheel Europa. Er bestaat een groeiende behoefte in deze marktsegmenten aan specifieke cabine- en chassisvarianten die niet af-fabriek leverbaar zijn.

Voor het ontwikkelen van de producten voor deze marktsegmenten beschikt ESTEPE over een enorme marktexpertise en een breed scala aan technische disciplines.

ESTEPE is professioneel en maakt waar wat we beloven. Belangrijk onderdeel hiervan is dat wij van tevoren waarborgen dat onze modificaties goedgekeurd zijn door de truckfabrikant en door Europese instanties toegelaten worden voor gebruik op openbare weg.

Wij zijn truckmerk en opbouwer onafhankelijk, waarbij integriteit hoog in het vaandel staat. Als gekwalificeerde business partner zijn wij een integraal onderdeel van het verkoopsysteem van onze klanten.

Met onze More Truck filosofie leveren wij de klant een totaal oplossing en dus meer dan enkel een product. More Truck staat voor een helder gedefinieerd ontwikkelproject, een op maat gesneden advies bij aankoop, een gestructureerde uitvoering van een order en 24/7 service als het product de weg op is.