Lange afstand
Lange afstand
Lange afstand
Lange afstand

Optimalisatie voor internationaal transport

De afstanden die uw trucks afleggen zijn ongeëvenaard. Zo snel mogelijk de bestemming bereiken, om vervolgens, na aflevering en de verplichte rusturen, meteen door te gaan. Deze werkcyclus vraagt veel van het personeel en de trucks. Dat gepaard met de eisen van de opdrachtgevers en de dreiging van concurrentie, levert lastige uitdagingen op. Onze oplossingen vergroten de efficiëntie van uw trucks en zorgen er voor dat u een stap vóór bent op de concurrentie.

EML-as

Zwaarder vervoeren

De EML-as neemt weinig ruimte in beslag door de combinatie van de korte tandemafstand en kleine R17,5 banden. Hierdoor ontstaat er meer vrije ruimte aan het chassis om bijvoorbeeld een compressor of extra brandstof mee te nemen dan bij een gewone 3-assige trekker met een gestuurde voorloopas.

Ongehinderd doorgaan

Een tweede of derde bed in de cabine monteren is geen enkel probleem. Wij hebben voor veel verschillende cabines een oplossing ontwikkeld om met meerdere personen in de cabine te kunnen overnachten. Vaak wordt er gebruik gemaakt worden twee originele bedden en wordt het derde bed door ons in de cabine bevestigd. In combinatie met extra zitplaatsen kan dit bed ook dienst doen als rugleuning.

Bedden