Opbouwgerelateerd

Met een op maat gemaakte cabine aanpassing ontstaat de perfecte combinatie tussen opbouw en truck. Bent u op zoek naar een speciale aanpassing, wij bekijken graag met u de mogelijkheden.

Dakuithaal

Voor ieder type cabine hebben wij maatwerk oplossingen beschikbaar. Samen met u en de opbouwer kijken we graag naar de mogelijkheden om binnen de wettelijke gestelde maten te blijven. Een inham in het cabinedak is uitermate geschikt om een kraan over het dak te laten lopen.

Maatwerk

Afgestemd

Koelmotor

Soms belemmert de positie van de koelmotor een volledige kanteling van de cabine. Dat kan service- en onderhoudswerk bemoeilijken. Wij passen uw cabine aan, zodat die de maximale kantelcapaciteit benut. Voor ieder type cabine en koelmotor kunnen wij een aanpassing op maat aanbieden.

Lichte bedrijfswagens

Ook voor het segment bedrijfswagens tot 7,5 ton kunt u bij ons terecht voor een dakaanpassing. Er zijn voor diverse merken verschillende modificaties beschikbaar om het dak te verlagen. Een goed voorbeeld om voor deze modificatie te kiezen is om de toegang tot (ondergrondse) parkeergarages mogelijk te maken. Dit is noodzakelijk voor bijvoorbeeld reinigingsvoertuigen in binnensteden.

Tot 7,5 ton

ALLES OVER DE MODIFICATIEs

Antwoorden op uw vragen of productinformatiebladen ontvangen? Neem contact op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.