Bouw & Infra
Bouw & Infra
Bouw & Infra
Bouw & Infra

Sterker dan ooit

U werkt in zware omstandigheden waar voertuigen tegen een stootje moeten kunnen. Stof, zand en water vormen een continue aanslag op uw voertuig en opbouw. Om deze geschikt te maken voor uw bedrijfsactiviteiten hebben wij meerdere oplossingen ontwikkeld om het laadvermogen te vergroten, het basisvoertuig geschikt te maken voor de opbouw en het comfort in uw cabine te vergroten.

Extra assen

Krachtiger aan de slag

Wij hebben verschillende soorten assen, welke verschillen qua laadvermogen, voordelen en toepassingen. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden. Wij bieden een breed programma aan goedgekeurde standaard oplossingen aan waarbij we uw truck als uitgangspunt nemen.

Installatie

Optimalisatie voor zwaar werk

Veelvoorkomende componenten welke verplaatst worden zijn brandstoftanks, luchtketels en de accubak. Het komt vaak voor dat het optimaliseren van het chassis in combinatie met een andere aanpassing bij ESTEPE wordt uitgevoerd. Op deze manier wordt de totale doorlooptijd van de truck geminimaliseerd en kan het totale voertuig eerder aan de klant worden afgeleverd.