Mining
Mining
Mining

Bergen verzetten

U werkt op plaatsen die lastig bereikbaar zijn en gekenmerkt worden door zware omstandigheden. Een belangrijke taak van uw trucks is het vervoeren van de gewonnen delfstoffen en mineralen.  Hoge inzetbaarheid en betrouwbaarheid zijn bepalend voor de kosten per eenheid vervoerd materiaal. Onze oplossingen zijn ontwikkeld om dat proces te optimaliseren en uw bedrijfsprestaties te verbeteren.

Diverse assen

Efficiënter vervoeren

In veel gevallen monteren wij een gestuurde en liftbare voorloopas. Dit verhoogt het netto laadvermogen en de wendbaarheid van de truck. Er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk originele onderdelen of onderdelen van gerenommeerde merken. Dit vergemakkelijkt het onderhoud aan de truck. Goedkeuring van de truckfabrikant voor de aanpassing en de wettelijke eisen staan voorop.

Volledig afgestemd

Componenten verzetten volgens de hoogste kwaliteitsnormen en volgens standaard processen. Op deze manier worden trucks altijd op dezelfde wijze voorbereid en staat de opbouwer niet voor verrassingen. Dit is dan ook de reden dat gerenommeerde opbouwers op dit gebied graag met ESTEPE samenwerken. Na ombouw kan de opbouw eenvoudig en probleemloos worden gemonteerd.

Chassis layout