Voorloopassen
Voorloopassen
Voorloopassen

Meer laadvermogen

Met een extra voorloopas, star of gestuurd, verhogen we het netto laadvermogen van uw truck. Voor een ideale positionering van de as, verplaatsen we indien nodig componenten.

Tot 13 ton

Voor ieder segment

Naast extra assen in het zwaardere segment (tot 13 ton), bieden wij ook verschillende mogelijkheden in het lichtere segment. Zo hebben wij voorloopassen vanaf 6 ton.

Goedkeuring van fabrikant

In veel gevallen monteren wij een gestuurde en liftbare voorloopas. Dit verhoogt het netto laadvermogen en de wendbaarheid van de truck. Er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk originele onderdelen of onderdelen van gerenommeerde merken. Dit vergemakkelijkt het onderhoud aan de truck. Goedkeuring van de truckfabrikant voor de aanpassing en de wettelijke eisen staan voorop.

Wendbaar

Optioneel

Veelzijdige oplossing

Een voorloopas is in het zwaardere segment ideaal voor bouwvoertuigen, in het lichtere segment is de aanpassing uitermate geschikt voor huisvuilwagens en stadsdistributie. Om het voertuig perfect geschikt te maken voor de toepassing zijn er verschillende opties leverbaar zoals speciale brandstoftanks, banden of het verplaatsen van chassiscomponenten.

Alles over de modificatie

Antwoorden op uw vragen of productinformatiebladen ontvangen? Neem contact op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.