Verlagen

Ruimte boven de cabine

Door het cabinedak te verlagen of de complete cabine lager op het chassis te plaatsen ontstaat er meer ruimte voor de opbouw. Dit geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld een betonpomp, hoogwerker of kraan over de cabine te laten lopen.

Op maat

Voor iedere cabine zijn gestandaardiseerde of maatwerk oplossingen beschikbaar. Samen met u en de opbouwer ontwikkelen wij de ideale dakaanpassing voor dagelijks gebruik. Geoptimaliseerde ruimte voor de opbouw met behoud van binnenruimte. Daarnaast zijn er tal van opties zoals het verplaatsen van antennes, aanpassen van de zonneklep of het terugplaatsen van een dakluik.

Optimaal

Origineel

Versterkingsframe

Een deel van het cabinedak wordt gedemonteerd. Om de stevigheid te waarborgen wordt in veel gevallen een gecertificeerd versterkingsframe gemonteerd in de cabine. De nieuwe dakplaat kan, afhankelijk van de variant, uitgevoerd worden in kunststof of staal. De buitenzijde wordt strak afgewerkt en gespoten in de cabinekleur. Bij het afwerken van de binnenzijde van de cabine wordt, indien mogelijk, gebruik gemaakt van de originele bekledingsstof.

Alles over de modificatie

Antwoorden op uw vragen of productinformatiebladen ontvangen? Neem contact op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.