Specialistische oplossingen

Modificaties perfect geschikt voor bepaalde segmenten en specifieke toepassingen. Met deze oplossingen maakt u het verschil en wordt uw cabine een fijnere werkplek.

Dubbele bediening

Een oplossingen waarbij 1 tot 3 extra bedieningspanelen worden ingebouwd, de perfecte oplossing voor rijscholen. Er zijn oplossingen beschikbaar voor alle type voertuigen. De dubbele bediening stelt een instructeur in staat om ten allen tijden in te grijpen. Een verbetering van de verkeersveiligheid, maar ook van de lesbegeleiding.

Begeleiding

Inzichten

Instruction Display

Het ESTEPE Driving Instruction Display (EDID) wordt gemonteerd aan de bijrijderskant en geeft op een overzichtelijke wijze diverse gegevens weer. Het display is ontwikkelt voor diverse type voertuigen en ideaal voor de rijinstructeur. Op het display zijn onder andere de snelheid, toerental en de positie van het gaspedaal af te lezen.

Ramen voor extra zicht

Naast het creëren van extra zitplaatsen zijn er diverse mogelijkheden voor het inbouwen van extra ramen. In een aantal cabinetypes kunnen er ter hoogte van het bed (tweede zitrij) zijramen worden gemonteerd. Hierdoor kunnen personen welke achter in de cabine zitten beter naar buiten kijken en de verkeerssituatie beter inschatten. Naast zijramen zijn er ook oplossingen beschikbaar voor dodehoek- en achterramen.

Veiligheid

Slijtvast

Bescherming motortunnel

Het is mogelijk om de cabinevloer te voorzien van traanplaat of een rubber mat. Een ideale optie in combinatie met extra zitplaatsen. Hierdoor is de cabine eenvoudig schoon te maken en slijtvast. Daarnaast biedt het meer grip.

Alles over de modificaties

Antwoorden op uw vragen of productinformatiebladen ontvangen? Neem contact op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.