Maximaliseren van de binnenruimte

Niet in alle gevallen voldoet de binnenruimte van een standaard cabine aan uw wensen, wij bieden verschillende oplossingen.

Uitstraling

Crewcab

Deze cabine variant vindt zijn toepassing vooral bij brandweer- en reddingsvoertuigen. Elke truckfabrikant heeft verschillende type cabines en uitvoeringen maar een crew cab is niet altijd verkrijgbaar. Wij hebben de mogelijkheid om dit type cabine te ontwikkelen en in serie te produceren. Het uitgangspunt bij deze aanpassing is een standaard voertuig af-fabriek waarbij de cabine verlengt wordt of voorzien wordt van een tweede cabine. Aan de binnenzijde wordt de af-fabriek uitstraling gerealiseerd door op maat gemaakte panelen welke voorzien worden van originele bekledingsstof. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Verlengen

Het verlengen van de gehele cabine om op deze manier meer ruimte te creëren. De basis voor deze aanpassing is een zogenaamde manschappencabine. Het probleem wat met name brandweerkorpsen ondervinden is dat er te weinig ruimte in de cabine is om met volle uitrusting, inclusief zuurstoffles, te kunnen zitten. De oplossing is om de cabine te verlengen met 150, 300 of 475 mm. Naast het verlengen van de cabine voeren wij ook werkzaamheden uit aan het chassis. Hierdoor kan de truck sneller van een opbouw worden voorzien. Uiteraard zijn er talloze mogelijkheden om de cabine specifiek aan de klantwens aan te passen.

Brandweer

Extra ruimte

Rugzak

De perfecte oplossing om de zitpositie van de chauffeur en bijrijder te verbeteren in een dagcabine. We kunnen de cabine ter hoogte van de stoelen verlengen zodat er meer ruimte ontstaat in het interieur. Er wordt een uitsparing in de achterwand gemaakt om vervolgens een uitbouw te maken aan de cabinewand. Het geheel wordt voorzien van de nodige versteviging en het interieur wordt afgewerkt met originele of bijpassende stof. Uiteraard wordt ook de buitenzijde strak gemaakt en gespoten in de cabinekleur.

ALLES OVER DE MODIFICATIES

Antwoorden op uw vragen of productinformatiebladen ontvangen? Neem contact op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.