Halveren
Halveren

Haal het maximale uit uw truck

Door de cabine te halveren ontstaat er ruimte voor een platform of om lange, smalle delen te vervoeren. Uitermate geschikt voor catering trucks op luchthavens of het vervoer van bijvoorbeeld staal.

Merk identiteit

Behoud van alle functionaliteiten

Bij het halveren van de cabine worden zo goed als alle functionaliteiten van de originele cabine behouden. Componenten worden indien nodig verplaatst en de cabine wordt aan de binnenzijde netjes afgewerkt. Tijdens het ontwerp wordt rekening gehouden met de merkidentiteit van het voertuig.

Volledig naar uw wens

Optioneel kan een gehalveerde cabine voorzien worden van een tweede stoel of een verwarmde zijruit met ruitenwisser. In veel gevallen is er ook vraag naar het verplaatsen van chassiscomponenten om het voertuig geschikt te maken voor de opbouwer. Omdat het voertuig toch al bij ESTEPE aanwezig is kan dit binnen dezelfde doorlooptijd worden uitgevoerd. Op deze manier verkorten we de totale opbouwtijd van de truck.

Optioneel

ALLES OVER DE MODIFICATIE

Antwoorden op uw vragen of productinformatiebladen ontvangen? Neem contact op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.