Gordels
Gordels
Gordels

Meer dan één passagier

Om uw truck extra zitcapaciteit te geven, kunnen wij tweepunts- of driepuntsgordels monteren. Een veilige en verantwoorde oplossing welke voldoet aan de door de wet gestelde eisen. Afhankelijk van het merk en type cabine kunnen wij tot 4 extra zitplaatsen creëren.

Comfort

Voor ieder merk

Wanneer wij extra gordels monteren wordt het originele onderste bed of een nieuwe ESTEPE bank gebruikt als zitvlak. Tegen de achterwand wordt een comfortabele rugleuning gemonteerd, zodat een comfortabele zit ontstaat. De rugleuning wordt bekleed met originele of bijpassende stof zodat het geheel er netjes en afgewerkt uitziet. Daarnaast voorzien wij de cabine van goedgekeurde twee- of driepuntsgordels.

Veiligheid verzekerd

Voor deze modificatie maken we gebruik van een goedgekeurde constructie en gecertificeerde gordels. Hierdoor ontstaat er een veilige zitplaats. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat de extra zitplaatsen in de meeste landen zonder problemen kunnen worden toegelaten.

Toelating

Optioneel

Extra bedden

Een combinatie van zitten en slapen. Ideaal voor wie meer zitplaatsen wilt, maar ook een tweede (of in sommige gevallen zelfs een derde) persoon een slaapplaats wilt bieden. We bouwen een extra bed in uw cabine in. Dit bed klapt u eenvoudig terug zodat deze dient als rugleuning, die qua comfort, veiligheid en uitstraling voldoet aan de eisen die u aan uw originele cabine stelt.

Alles over de modificatie

Antwoorden op uw vragen of productinformatiebladen ontvangen? Neem contact op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.