Auto- en trucktransport
Auto- en trucktransport
Auto- en trucktransport
Auto- en trucktransport

Slimmer transport

Een segment waar de marges echt het verschil maken. Onze modificaties leveren u daarom niet alleen meer laadvermogen, laadhoogte en opbouwgemak op, maar stellen u in staat om per rit meer voertuigen te transporteren. Een vergroting van uw productiviteit, een stap vóór op uw concurrentie, een investering die zichzelf gegarandeerd terugverdiend.

EML-as

Zwaardere ladingen, dezelfde afstanden

Een EML-as is een volledig gecertificeerde en flexibele oplossing die zowel op trekkers als bakwagens met verschillende chassishoogte toepasbaar is. Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft brandstoftanks, wielbases en accuposities. Bij trekkers kan de as ook gemonteerd worden in combinatie met sideskirts.

Handig omgaan met ruimte

Voor alle merken en type cabines hebben wij een afschuining beschikbaar die afgestemd is met toonaangevende opbouwers. Hierdoor ontstaat een perfecte combinatie tussen opbouw en truck. Met de modificatie blijft de kwaliteit van de cabine gewaarborgd. Wanneer u op zoek bent naar een specifieke afschuining bekijken wij graag samen u en de opbouwer de mogelijkheden.

Afschuinen

Verlagen

Onder de 4 meter blijven

Meer laadhoogte door het chassis van de truck tussen de assen te verlagen. Een aanpassing welke beschikbaar is voor alle merken en waarbij er een intensieve samenwerking is met gerenommeerde opbouwers. Door deze samenwerking is niet alleen het voertuig perfect voorbereid maar kan ook de planning optimaal op elkaar worden afgestemd. Géén verassingen voor de opbouwer en klant door de gestandaardiseerde werkwijze en producten.