Team
Team

Samen voor More Truck

ESTEPE telt meer dan 80 werknemers. Elk met zijn of haar eigen bijdrage. Door heel de organisatie heerst er een open sfeer met korte lijnen. Iets waar sinds de oprichting in 1984 aan wordt vastgehouden.

More Truck is daarnaast niet alleen de slogan, maar ook de filosofie van ESTEPE. Wat dit onder andere inhoudt? Een positieve mindset, constante verbetering en altijd op zoek zijn naar nieuwe, innovatieve oplossingen, waarmee de toepassingen van trucks verder kunnen worden uitgebreid.

 

Directie

Als onderdeel van het More Truck Team betrokken bij de dagelijkse operatie met voortdurende aandacht voor innovatie, nieuwe kansen, medewerkers en klanttevredenheid.

Management

Integrale benadering door alle afdelingsmanagers om ervoor te zorgen dat onze bedrijfsprocessen, mensen en systemen te allen tijde ongeëvenaard zijn.

Staf & Administratie

Operational Excellence in alle ondersteunende functies: HRM, ICT en Finance.

Verkoop

Uitgebreide en duidelijke productinformatie. Professioneel advies en snelle reactie op offertes. Vlekkeloos Order Management op basis van proactieve communicatie.

Engineering & Homologatie

Clever Engineering, Testing en Certification om kosteneffectieve en betrouwbare producten te realiseren die voldoen aan alle toepasselijke richtlijnen en voorschriften.

Werkvoorbereiding

Slim ontwerp en controle van de productie, pre-assemblage en leveranciersprocessen op basis van analyse, theorie en pragmatisme.

Supply Chain

Hoge beschikbaarheid van materiaal en componenten om nauwkeurige productieplanning mogelijk te maken door optimaal voorraadbeheer en probleemloze leveringen door onze leveranciers.

Productie

LEAN Manufacturing, wat resulteert in aanpassingen van hoge kwaliteit met korte doorlooptijden.

After Sales

24/7 technische en serviceondersteuning om te garanderen dat onze producten optimaal functioneren op de weg.

After sales