Twee extra zitplaatsen in Scania R-serie Daycab

 

Een primeur op het gebied van interieuraanpassingen. Een klant zocht namelijk naar een oplossing om meer passagiers mee te nemen in een Scania R-serie met een Daycab (CR17N). Een vraag welke wij steeds vaker kregen. Daarom besloten wij om de uitdaging aan te gaan.


Het resultaat

Een nette interieuraanpassing waarbij er twee extra zitplaatsen zijn gecreëerd. Hiervoor is een op-maat-gemaakte ESTEPE bank gemonteerd, welke afgewerkt is met originele Scania bekleding én waarbij de opbergbakken van binnen en buiten toegankelijk blijven.

Om de veiligheid van de passagiers te verzekeren en het voertuig toegelaten te krijgen, is de achterwand van de cabine verstevigd. Hieraan zijn vervolgens de additionele tweepuntsgordels bevestigd. De rugleuning zorgt ervoor dat passagiers comfortabel plaats kunnen nemen.

Om daarnaast het geheel af te werken is er voor traanplaatbedekking van de cabinevloer gekozen. Een ideale optie in combinatie met extra zitplaatsen. Hierdoor is de cabine namelijk eenvoudig schoon te maken en slijtvast. Daarnaast biedt het meer grip.


Meer weten over deze specifieke oplossing? Kom rechtstreeks in contact met onze interieurspecialist via sales@estepe.nl. Op zoek naar een andere interieur oplossing? Ook daar vertellen wij u graag meer over.