DAF XF 6×2 Low-Deck trekkers met EML-as voor Jan de Rijk Aerospace

 

Onlangs is de eerste DAF XF 480 FTP 6×2 Low-Deck trekker, voorzien van een EML-as, afgeleverd aan Jan de Rijk Aerospace Transport. De EML-as is een 4,5-tons starre as, met luchtvering, die vóór de aangedreven as wordt gemonteerd.

De XF 6×2 trekkers zijn deel van de 2019 uitbreiding van het Jan de Rijk wagenpark. De divisie Aerospace Transport houdt zich bezig met het exceptionele vervoer van vliegtuigmotoren, de EML-as is hier de perfecte oplossing voor. De extra as geeft de truck namelijk het gewenste extra laadvermogen.

  

De EML-as is de ideale lichtgewicht oplossing om het netto laadvermogen van een truck te verhogen en aslastoverschrijding te voorkomen. Deze is toepasbaar zowel op trekkers als bakwagens met verschillende chassishoogte. Daarnaast is het een volledig gecertificeerde aanpassing en bestaan er een tal van mogelijkheden wat betreft brandstoftanks, accuposities en diverse componenten.

Bekijk hier het bericht van Truckstar.

Wil je meer over de mogelijkheden weten? Neem contact op met een van onze specialisten (via sales@estepe.nl of +31 (0)412 45 45 00).

 

Beeld header: Truckstar (NL)