Volvo FM autotransporter met dakafschuining voor Europcar

Kortgeleden heeft Europcar een nieuwe Volvo FM 410 X-Low 4×2 autotransporter in gebruik genomen. Het cabinedak van de Volvo heeft een aanpassing van ESTEPE gekregen.

 Het cabinedak van de Volvo FM-bakwagen is door ESTEPE voorzien van een afschuining. De combinatie van een laag chassis met een verlaagd dak zorgt ervoor dat er extra ruimte boven de cabine is ontstaan. Dit maakt het mogelijk dat de truck ook boven de cabine beladen kan worden.

Naast het afschuinen van het cabinedak zijn er bij ESTEPE verschillende andere cabine aanpassingen beschikbaar zoals een het verlagen van het cabinedak, halveren van een cabine of het verlengen van de cabine. Voor iedere cabine zijn er gestandaardiseerde of maatwerk oplossingen beschikbaar. Naast de aanpassingen zijn er ook tal van opties zoals het verplaatsen van antennes of het terugplaatsen van een dakluik.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van cabine aanpassingen? Neem dan contact op met een van onze specialisten (via sales@estepe.nl of +31 (0)412 45 45 00)

 Bekijk hier het nieuwsbericht van TTM.