Onthulling Renault D Wide Z.E. Low Entry Cab

Renault Trucks heeft in samenwerking met ESTEPE de Renault D Wide Z.E. Low Entry Cab ontwikkeld. De volledig elektrische truck is uitgerust met een nieuwe, lage instapcabine die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de sector van afvalinzameling, om het werk van de chauffeurs te vergemakkelijken en hun veiligheid, comfort en efficiƫntie te optimaliseren.

De instap in de cabine is 200 mm lager dan in een standaard cabine en is voorzien van een antislip opstap en deuren die in een hoek van 90 graden open gaan.

Dankzij de lage positie van de cabine heeft de chauffeur uitstekend zicht rondom, wat ten goede komt van de veiligheid van mede weggebruikers.

In de ruime cabine is plek voor 3 extra passagiers dankzij het bijplaatsen van extra zitplaatsen. De vlakke vloer zorgt voor bewegingsvrijheid in de cabine en maakt het in- en uitstappen aan beide kanten mogelijk.

Benieuwd naar deze aanpassing of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via +31(0)412 45 45 00 of via sales@estepe.nl