Modificaties voor rijscholen, verhuizers en afsleepdiensten

Als rijschool, verhuizer of afsleepdienst bent u veel onderweg met anderen. Daarbij ontstaat de behoefte aan extra zitplaatsen in de cabine zodat er extra personen meegenomen kunnen worden. ESTEPE biedt verschillende oplossingen om het aantal zitplaatsen in de cabine te verhogen. Voor rijscholen zijn er aanvullende modificaties, gericht op de leerling en de werkzaamheden van de instructeur.

Extra gordels

Voor ieder merk en type cabine heeft ESTEPE goedgekeurde interieuraanpassingen beschikbaar. Zo is het mogelijk om tweepunts- of driepuntsgordels te monteren. Hierbij wordt het originele onderste bed of een nieuwe ESTEPE bank gebruikt als zitvlak. Tegen de achterwand wordt een comfortabele rugleuning gemonteerd. Het is optioneel mogelijk om de rugleuning klapbaar te maken en zo als tweede bed te gebruiken.

Voor de montage van extra gordels wordt er een gecertificeerde verstevigingsbalk in de achterwand van de cabine aangebracht. Aan deze verstevigingsbalk worden de extra gordels gemonteerd. De cabine en rugleuning worden bekleed met originele of bijpassende stof.

Extra stoelen

Met het monteren van extra stoelen wordt de cabine voorzien van additionele comfortabele zitplaatsen. Bij deze aanpassing komt het originele onderste bed te vervallen. De cabinebodem wordt verstevigd met een gecertificeerd constructieframe. Er is keuze uit verschillende soorten gecertificeerde stoelen zodat de passagiers verzekerd zijn van een veilige omgeving.

Aanvullende modificaties voor rijscholen

Voor rijscholen biedt ESTEPE naast extra zitplaatsen nog andere aanpassingen aan. Een van deze aanpassingen is het inbouwen van dubbele bediening. Het is mogelijk om de dubbele bediening zowel bij de bijrijdersstoel als op de motortunnel te monteren.

Als aanvulling op de dubbele bediening kan het dashboard worden voorzien van een ESTEPE Driving Instruction Display (EDID). Dit scherm geeft op een overzichtelijke wijze diverse gegevens weer. Op het display zijn onder andere de snelheid, toerental en de positie van het gaspedaal af te lezen.

360 graden afbeeldingen

Om een goed beeld te krijgen van extra zitplaatsen in de cabine staan er 360 graden afbeeldingen op onze website. Via deze link zijn de afbeeldingen te bekijken.

Wilt u  meer informatie ontvangen over deze aanpassingen? Neem dan contact met ons op (via sales@estepe.nl of +31 (0)412 45 45 00).