Iveco S-Way met een dakafschuining

Onlangs heeft ESTEPE een Iveco S-Way voorzien van een dakaanpassing. Omdat deze truck ingezet zal worden voor autotransport is het dak van de cabine afgeschuind.

Het dak van de Iveco S-Way is voorzien van een afschuining. Dankzij de dakafschuining ontstaat er extra laadruimte boven de cabine.
Hiervoor wordt het achterste deel van de cabine gedemonteerd. Om de stevigheid van de cabine te behouden wordt er een R29-gecertificeerd stalen verstevigingsframe aangebracht. Dit frame wordt afgedekt met een kunststof dakplaat. Deze dakplaat wordt in dezelfde kleur als de cabine gespoten. Het interieur van de cabine wordt afgewerkt in een bijpassende stof.

Naast het afschuinen van het cabinedak zijn er tal van cabine aanpassingen beschikbaar bij ESTEPE. Voorbeelden hiervan zijn het verlagen van het cabinedak, halveren van een cabine of het verlengen van de cabine. Voor elk merk en iedere cabine zijn er standaard of maatwerk oplossingen beschikbaar.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor cabine aanpassingen? Neem dan contact op met een van onze specialisten via sales@estepe.nl of +31 (0)412 45 45 00