Interieuraanpassingen voor de nieuwe types DAF

Onlangs heeft DAF de nieuwe generaties trucks geïntroduceerd. De XG en XG+ zijn hierbij de compleet nieuwe modellen. Ook voor deze modellen biedt ESTEPE interieuraanpassingen aan. Voorbeelden hiervan zijn extra gordels, bedden, stoelen en klant specifieke aanpassingen.

In een DAF XG heeft ESTEPE twee extra zitplaatsen gecreëerd door het bijplaatsen van 2 gordels op het originele bed. De gordels zijn gemonteerd aan een verstevigingsbalk welke in de achterwand van de cabine is gemonteerd. Ook de rugleuning wordt aan de achterwand van de cabine gemonteerd. Speciaal voor Nederlandse rijscholen kan er een rugleuning met lendensteun worden geplaatst, deze voldoet aan de CBR-richtlijnen.

ESTEPE is ook bezig met de ontwikkeling van interieuraanpassingen in de nieuwe DAF XF en XG+. Naast de gordels op het onderste bed, zijn ook het plaatsen van een extra stoel in de cabine, een extra bed of een combinatie hiervan in ontwikkeling.

Meer weten over deze specifieke oplossing? Neem contact op met onze verkoopafdeling via sales@estepe.nl of +31 (0)412 45 45 00. Op zoek naar een andere interieur oplossing? Ook daar vertellen wij u graag meer over.