Interieuraanpassingen voor de nieuwe generatie MAN

ESTEPE biedt voor bijna alle cabinetypes interieuraanpassingen aan. Dit varieert van het inbouwen van extra gordels, stoelen en bedden tot klant specifieke aanpassingen.

Een van deze aanpassingen is het inbouwen van een extra zitplaats doormiddel van een losse stoel. Bij deze aanpassing is gekozen voor een ISRI stoel. Hierbij maakt het onderste bed plaats voor een extra zitplaats met een geïntegreerde driepuntsgordel. Om de veiligheid te garanderen is de stoel gemonteerd op een gecertificeerd constructieframe. Door de montage van de stoel in het midden, blijven de zijluiken toegankelijk van zowel binnen als buiten.

Naast een extra stoel in de cabine zijn er voor de nieuwe generatie MAN trucks bij ESTEPE verschillende andere interieuraanpassingen in ontwikkeling. Denk hierbij aan losse gordels op het onderbed, een extra bed of een combinatie hiervan.

Meer weten over deze specifieke oplossing? Neem contact op met onze verkoopafdeling via sales@estepe.nl of +31 (0)412 45 45 00. Op zoek naar een andere interieur oplossing? Ook daar vertellen wij u graag meer over.