Geoptimaliseerde 5-asser

Door de opbouw als uitgangspunt te nemen kunnen wij een truckchassis optimaal geschikt maken voor uw specifieke toepassing.

Nauwe samenwerking met opbouwer en klant zorgt ervoor dat we gezamenlijk tot een perfect ontwerp komen voor uw segment. 

In onze nieuwste animatie is te zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van verplaatsen van componenten, verplaatsen van assen en het bijplaatsen van assen.

Verplaatsen van componenten
Het verzetten van de uitlaat, brandstof- en AdBlue tanks, luchtketels of accubak, eigenlijk zijn bijna alle componenten te verplaatsen zodat het voertuig 100% geschikt is voor de opbouwer. 

We werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen en opbouwrichtlijnen van de fabrikant.

In dit geval monteren we een op maat gemaakt componentenframe waarbij al ruimte voor de hydrauliektank van de opbouw gereserveerd is. 

Verplaatsen van assen
Het wijzigen van de wielbasis of het verzetten van een as om zo ruimte te maken voor het plaatsen van componenten.

In dit geval verplaatsen we de tweede vooras zodat de uitlaat verplaatst kan worden, hierdoor ontstaat ruimte voor het bijplaatsen van een voorloopas.

Bijplaatsen van assen
Bij het ontwerp van de as wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk originele onderdelen of onderdelen van gerenommeerde merken.

Dit vergemakkelijkt het onderhoud aan de truck. Goedkeuring van de truckfabrikant voor de aanpassing en de wettelijke eisen staan voorop.

Het totaal van de aanpassing welke te zien is in de animatie zorgt voor een truck met een hoger laadvermogen en een uitmuntend opbouwgemak. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten via sales@estepe.nl of +31 (0)412 45 45 00.