IAA 2018: Bruisend en succesvol

 

Ook dit jaar waren wij te vinden op de IAA in Hannover. Wij kijken terug op een succesvolle editie waar elke dag met veel bezoekers, partners en klanten is gesproken, de nieuwste trends en innovaties duidelijk zijn geworden en wij ons als bedrijf hebben kunnen laten zien. De komende jaren staan er interessante ontwikkelingen te gebeuren, waar wij als internationale ombouwer optimaal op in gaan spelen.

Nieuwe website
Tijdens de beurs hebben wij ook onze nieuwe website gepresenteerd. Een enorme vernieuwing ten opzichte van de oude website. Door de grote, interactieve ‘iPad’ bij de stand was deze niet te missen. Met de introductie van Segmenten op de nieuwe website willen wij het optimaliseren van specifieke Functionaliteiten, de essentie van de ESTEPE-missie, extra benadrukken. Door daarnaast onze Producten en de mogelijkheden zo helder mogelijk te definiĆ«ren, willen wij onze positie als toonaangevende ombouwer versterken.

 

Wij willen iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht tijdens de beurs. In 2020 zullen wij zeker weer deelnemen aan de IAA, een editie waar wij nu al naar uitkijken!