360 graden foto’s van aanpassingen bij ESTEPE

Op de website van ESTEPE zijn onlangs de eerste 360 graden foto’s geplaatst. Dankzij de 360 graden foto’s kunnen aanpassingen aan trucks optimaal in beeld worden gebracht. De eerste 360 graden afbeeldingen die nu online staan, laten zien wat voor interieuraanpassingen er mogelijk zijn bij ESTEPE.

In de foto’s is het mogelijk om vanuit verschillende perspectieven rond te kijken in de cabine. Daarnaast zijn de aanpassingen in de cabine toegelicht met extra uitleg over de modificatie.

Klik hier om de 360 graden foto’s te bekijken.

Extra gordels

ESTEPE heeft voor alle bekende truckmerken een groot aantal interieur modificaties beschikbaar. Zo kunnen er onder andere extra gordels in de cabine worden gemonteerd. Bij deze modificatie wordt de achterwand van de cabine verstevigd, deze versteviging is nodig om de additionele twee- of driepuntsgordels te bevestigen. Afhankelijk van het type cabine kunnen er maximaal 4 extra gordels worden gemonteerd.

Extra stoelen
Het aantal zitplaatsen in de cabine kan ook worden verhoogd door het plaatsen van extra stoelen. Bij deze aanpassing wordt de cabinebodem verstevigd waarop het stoelframe wordt bevestigd. In de cabine kunnen originele merkstoelen, ISRI stoelen of ESTEPE stoelen worden gemonteerd.

Overige modificaties

Naast het plaatsen van extra gordels of stoelen zijn er nog vele andere modificaties van het interieur mogelijk. Zo is het mogelijk om een tweede of derde bed in de cabine te monteren waardoor er meerdere mensen in de cabine kunnen overnachten. Voor rijscholen is het mogelijk om dubbele bediening of een instructiedisplay in te bouwen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor interieur modificaties in uw truck? Neem dan contact met ons op via sales@estepe.nl of +31 (0)412 45 45 00.