2 extra zitplaatsen en 3 bedden

 

De meeste truckcabines zijn uitgevoerd met twee zitplaatsen en twee bedden. Eén voor de bestuurder en één voor de bijrijder. Er zijn voor Scania een groot aantal interieur modificaties, die variëren van extra gordels & stoelen tot het inbouwen van extra bedden en klant specifieke aanpassingen. Deze oplossingen zijn volledig geschikt voor verschillende transportsegmenten en toepassingen.

Voor de toepassing in het bloementransport is recent een voertuig omgebouwd met 2 extra zitplaatsen en 3 bedden. Dit zorgt ervoor dat chauffeurs elkaar onderling kunnen afwisselen, zodat er geen tijd verloren gaat.

 

 

 

Om een betere zitpositie te creëren met behoud van het optimale comfort is het originele bed uitgebouwd en vervangen door een nieuwe bedbank. De achterwand is verstevigd voor de bevestiging van de heupgordels en de twee ESTEPE-bedden.

Het multifunctionele klapbed dient ook als rugleuning en kan eenvoudig naar boven en beneden worden geklapt. Het bovenbed heeft een vaste positie en kan enkel naar boven worden geklapt. Om de veiligheid van de passagiers te waarborgen zijn er twee vangnetten aan het klapbed en bovenbed bevestigd. Daarnaast hebben wij in samenspraak met de klant een compact en afneembaar trapje geleverd, zodat men eenvoudig in en uit het bovenbed kan komen.

 

 


Meer weten over deze specifieke oplossing? Kom rechtstreeks in contact met onze interieurspecialist via sales@estepe.nl. Op zoek naar een andere interieur oplossing? Ook daar vertellen wij u graag meer over.