More Truck Solutions 1000x400

MORE TRUCK SOLUTIONS

Om maximaal rendement uit hun productie te kunnen halen, is het voor fabrikanten steeds belangrijker dat zij hun productengamma verder rationaliseren. Dat vraagt om een businessmodel met partners die strategisch kunnen meedenken en zich als volwaardige co-engineer kunnen opstellen.

 

LEC-exploded-view-boven.jpg

LEC-exploded-view-onder.jpg

Wilt u meer weten over More Truck Solutions of wat ESTEPE hierin voor u kan betekenen?

 

Neem dan contact met ons op.

More Truck Solutions

Wij ondersteunen OEM’s bij alle fases in het ontwikkelproces van hun nieuwe transportoplossingen. Daarbij kan het om complete trajecten gaan, maar ook om eenmalige projecten en grote series voor bijvoorbeeld fleets.

 

We hebben ons ontwikkeld van componentenleverancier tot merkonafhankelijke solution en service provider. Inmiddels zijn we voor alle zeven grote merken als partner betrokken bij één of meerdere productmodificaties. Samen met de OEM bedenken we transportoplossingen die hun afzetmarkt vergroten en het rendement van hun producten verbeteren.

Twee manieren
Daarbij brengen we niet alleen onze hoogwaardige marktkennis in, maar ook onze drive om de opdrachtgever maximaal te ontzorgen. Afhankelijk van de wens van de klant doen we dat op twee manieren:

  • Integrale benadering (fase 1 t/m 6)
  • Ondersteuning in specifieke fases.


Kenmerkend daarbij zijn onze toegesneden kennis, projectmatige werkwijze en klantgerichte aanpak.

ESTEPE: More Truck Solutions