Monteur Truck Cabines – Carrosseriebouwer

Modificeren van Exterieur én Interieur

 

Over de organisatie

ESTEPE B.V. is een toonaangevende en vooruitstrevende ombouwer in de Europese truckmarkt. We richten ons op de productontwikkeling van chassis aanpassingen, cabine modificaties en extra (gestuurde) assen voor de Europese truckmarkt. We streven naar het leveren van oplossingen in plaats van producten. Hiervoor werken we op genoemde gebieden nauw samen met truckfabrikanten, grotere opbouwers, importeurs, system toeleveranciers en individuele klanten. Tijdens de productontwikkeling zoeken wij samenwerking in de keten van truckfabrikanten tot dealer/eindklant om het systeem zo optimaal mogelijk op te leveren en te voldoen aan alle technische en functionele eisen.

 

De functie

– Binnen de afdeling Cabine Aanpassingen van ESTEPE worden met een team van ca. 15 medewerkers complete truckcabines aangepast voor specifieke toepassingen. Hierbij valt te denken aan het verlagen en verlengen van cabines, maar tevens het voorzien van nieuw interieur.

– Op basis van helder gedocumenteerde werkorder informatie en checklists werk je geheel zelfstandig en met je eigen gereedschap aan het modificeren van een truckcabine.

– Werkzaamheden bestrijken in eerste instantie plaatwerk en lassen. Later kan dit eventueel uitgebreid worden met montagewerk, timmerwerk, stofferen en voertuigelektra om een truckcabine volledig om te bouwen. Later kan dit eventueel uitgebreid worden met plaatwerk en lassen.

 

De criteria

– LBO+ en/of MBO denk- en werkniveau door opleiding en/of ervaring opgedaan op het gebied van carrosseriebouw, schadeherstel of bussen-/camperbouw.

– Alleskunner of ambitie om dit te worden.

– Kennis van elektrische systemen van voertuigen en een lasdiploma MIG-MAG 1 is een pre.

 

ESTEPE biedt:

– Zeer veelzijdig en afwisselend werk.

– Werktijden van 7.30 tot 16.15 uur, met mogelijkheid tot overwerk.

– Persoonlijke ontwikkeling door zowel interne als externe opleidingen.

– Een passend maandsalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren:

Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV met motivatie naar pz@estepe.nl. Meer informatie? Neem dan contact op met Clint Romsom (0412-454500).

 

Interesse? Bekijk en download de volledige vacature:

Monteur Truck Cabines – Carrosseriebouwer (PDF)