Gestuurde assen
Gestuurde assen

Twee in één

Meer laadvermogen en extra wendbaarheid? Een gestuurde as is de ideale oplossing. Wij hebben verscheidene gestuurde assen, met elk een specifieke toepassing, ontwikkeld.

Wendbaar

Kleinere draaicirkel

Door een extra gestuurde as wordt de draaicirkel van een truck kleiner. Daardoor wordt het manoeuvreren in krappe situaties eenvoudiger en neemt de kans op ongevallen af. Ook krijgt de truck meer tractie op moeilijk begaanbare wegen.

Verschillende tonnages

Onze gestuurde assen verschillen qua tonnage en daardoor van optimale toepassing. Zo hebben wij lichtere, gestuurde assen bedoeld voor stedelijke segmenten, waarbij de installatie compact wordt ingericht. Echter, ook zwaardere assen, bedoeld voor de bouw en industriële segmenten.

Krachtig

Installatie

Opbouwoptimalisatie

De modificatie wordt in afstemming met de opbouwer uitgevoerd. Voor een ideale positionering van de as verplaatsen we indien nodig componenten. Zo wordt het chassis geoptimaliseerd voor de toepassing.

Alles over de modificatie

Antwoorden op uw vragen of productinformatiebladen ontvangen? Neem contact op of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.