Monteur Truckchassis Modificaties

Alleskunner of ambitie dit te worden

 

Over de organisatie

ESTEPE B.V. is een toonaangevende en vooruitstrevende ombouwer in de Europese truckmarkt. We richten ons op de productontwikkeling van chassis aanpassingen, cabine modificaties en extra (gestuurde) assen voor de Europese truckmarkt. We streven naar het leveren van oplossingen in plaats van producten. Hiervoor werken we op genoemde gebieden nauw samen met truckfabrikanten, grotere opbouwers, importeurs, system toeleveranciers en individuele klanten. Tijdens de productontwikkeling zoeken wij samenwerking in de keten van truckfabrikanten tot dealer/eindklant om het systeem zo optimaal mogelijk op te leveren en te voldoen aan alle technische en functionele eisen.

 

De functie

– Binnen de afdeling Chassis Aanpassingen van ESTEPE worden met een team van ca. 30 medewerkers complete truckcabines aangepast en voorzien van werktuigbouwkundige constructies.

– Op basis van helder gedocumenteerde werkorder informatie en checklists werk je geheel zelfstandig en met je eigen gereedschap aan het modificeren van een truckcabine.

– Werkzaamheden bestrijken een zeer breed gebied van het monteren van extra assen, (ver)plaatsen van chassiscomponenten, hydrauliek, pneumatiek tot elektra.

 

De criteria

–┬áLBO+ en/of MBO denk- en werkniveau door opleiding en/of ervaring opgedaan op het gebied van werktuigbouw of autotechniek.

– Alleskunner of ambitie om dit te worden.

– Bij voorkeur werkervaring opgedaan in de machinebouw of truck-/trailerbranche.

 

ESTEPE biedt:

– Zeer veelzijdig en afwisselend werk.

– Werktijden van 7.30 tot 16.15 uur, met mogelijkheid tot overwerk.

– Persoonlijke ontwikkeling door zowel interne als externe opleidingen.

– Een passend maandsalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren:

Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV met motivatie naar pz@estepe.nl. Meer informatie? Neem dan contact op met Clint Romsom (0412-454500).

 

Interesse? Bekijk en download de volledige vacature:

Monteur Truckchassis modificaties (PDF)