Monteur Eindcontrole & Service

Technische alleskunner met oog voor detail

 

Over de organisatie

ESTEPE B.V. is een toonaangevende en vooruitstrevende ombouwer in de Europese truckmarkt. We richten ons op de productontwikkeling van chassis aanpassingen, cabine modificaties en extra (gestuurde) assen voor de Europese truckmarkt. We streven naar het leveren van oplossingen in plaats van producten. Hiervoor werken we op genoemde gebieden nauw samen met truckfabrikanten, grotere opbouwers, importeurs, system toeleveranciers en individuele klanten. Tijdens de productontwikkeling zoeken wij samenwerking in de keten van truckfabrikanten tot dealer/eindklant om het systeem zo optimaal mogelijk op te leveren en te voldoen aan alle technische en functionele eisen.

 

De functie

– Alle door ESTEPE gemodificeerde voertuigen worden grondig gecontroleerd op uitvoering, kwaliteit en afwerking voordat deze worden afgeleverd aan de klant.

– Geconstateerde afwijkingen worden direct teruggekoppeld aan Productie en gegevens worden verwerkt als performancemeting (KPI) van de kwaliteit binnen ESTEPE. Bij structurele afwijkingen worden wijzigingsvoorstellen ingebracht t.a.v. werkwijze of ontwerp.

– Na modificatie dienen voertuigen vaak ook voorzien te worden van nieuwe software/parameters, welke middels speciale laptops in het voertuig geprogrammeerd worden.

– De in de voertuigen aanwezige veiligheidssystemen dienen opnieuw ingeregeld te worden. Dit gebeurd in de werkplaats, maar ook door proefritten op de openbare weg.

– De afdeling geeft ook technische ondersteuning aan klanten o.g.v. reparatie en onderhoud. Indien de reparaties te complex zijn voor onze klanten, dan voeren wij ze zelf uit bij ESTEPE of repareren wij het op locatie.

– Eenmalige modificaties, zgn. Specials, worden ook binnen de afdeling After Sales opgepakt om hiermee de afdeling Productie te ontlasten.

– Werkzaamheden bestrijken een zeer breed gebied van voertuigtechniek, montage, hydrauliek, pneumatiek en elektra.

 

De criteria

–┬áMBO-opleiding voertuigtechniek eventueel aangevuld met diverse cursussen.

– Enkele jaren relevante ervaring in de machinebouw of truck-/trailerbranche.

– In bezit van vrachtwagenrijbewijs C.

– Wonend max. 30 km van Heesch.

 

ESTEPE biedt:

– Zeer veelzijdig en afwisselend werk.

– Werktijden ma. t/m vrij. van 7.30 tot 17.00 uur en soms op zaterdagmorgen.

– Persoonlijke ontwikkeling door zowel interne als externe opleidingen.

– Een passend maandsalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Reageren:

Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV met motivatie naar pz@estepe.nl. Meer informatie? Neem dan contact op met Jos Ulijn (Manager After Sales & Special Projects) via 0412-454500.

 

Interesse? Bekijk en download de volledige vacature:

Monteur Eindcontrole & Service (PDF)