Direct Sales Truckmodificatie

Over de organisatie

ESTEPE B.V. is een toonaangevende en vooruitstrevende partner van de Europese truckfabrikanten/-importeurs, grotere opbouwers en systeem toeleveranciers. We richten ons op de ontwikkeling en productie van chassis aanpassingen, cabine modificaties en extra assen (www.estepe.nl).

Het ESTEPE Team bestaat uit ca. 100 medewerkers die op jaarbasis zo’n 2000 voertuigen aanpassen.

Wij zijn continu op zoek naar ambitieuze mensen die zich willen inzetten om ESTEPE nog verder te ontwikkelen naar dé nummer 1 professionele partner van truckfabrikanten.
De functie:
Naast raamcontracten met grote marktpartijen, verkoopt ESTEPE ook truckmodificaties direct aan truckdealers/ -importeurs, opbouwers en transportondernemingen in geheel Europa.
In de functie van Direct Sales ben jij verantwoordelijk én eerste aanspreekpunt voor deze laatste groep klanten en prospects.
Via mail en telefoon beantwoord je aanvragen en ben je verantwoordelijk voor het uitbrengen en opvolgen van offertes. Je ontvangt regelmatig klanten in Heesch en neemt namens ESTEPE deel aan beurzen.
Daarnaast draag je bij aan een proactieve marktbenadering middels het in kaart brengen van deze doelgroep voor de standaard producten van ESTEPE. Samen met Product Marketing Support bedenk je campagnes ter ondersteuning van Direct Sales. Uiteraard denk je steeds mee en ben je alert op nieuwe ontwikkelingen in de truck- en transportbranche.
Na het verkrijgen van orders draag je deze goed gedocumenteerd over aan Order Management, die verder de planning en aflevering van de voertuigen afstemt met de klant. Grotere klantopdrachten, die bestaan uit een serie van meerdere voertuigen, behoeven vaak extra begeleiding en jij vervult deze coördinerende rol zowel intern als extern.
De criteria:
Je bent een ambitieuze HBO-er (Commerciële Economie, Automotive of IVA), je hebt ervaring/ affiniteit met de truck-/transportbranche en je wilt je verder ontwikkelen op commercieel gebied.
ESTEPE biedt:
ESTEPE biedt je zeer veelzijdig en afwisselend werk in een cultuur waar inbreng van ideeën t.a.v. proces- en productverbeteringen wordt gewaardeerd en waar aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling door zowel interne als externe opleidingen. Je mag van ons bij de functie passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.
Reageren:
Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV met motivatie naar pz@estepe.nl.
Meer weten? Neem dan contact op met de heer John van den Buijs via 0412-454500.
Interesse? Bekijk en download de volledige vacature: