VACATURES 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allround Plaatwerker/Lasser Truckcabines

 

 

 

Binnen de afdeling KADA van ESTEPE worden met een team van ca. 10 medewerkers complete truckcabines aangepast voor specifieke toepassingen. Hierbij valt te denken aan het verlagen en verlengen van cabines, maar tevens het voorzien van nieuw interieur. Op basis van helder gedocumenteerde werkorder informatie en checklists werk je geheel zelfstandig en met je eigen gereedschap aan het modificeren van een truckcabine. Werkzaamheden bestrijken in eerste instantie plaatwerk en lassen. Later kan dit eventueel uitgebreid worden met timmerwerk, stofferen, montagewerk en voertuigelektra om truckcabine volledig aan te kleden.

 

Klik op het PDF icoon rechts voor de volledige vacature.

 

LogoPDF.png 

 

 

 

 

 

 

 

     
       

 

     

Monteur Truck Cabines/Carrosseriebouwer

     

Binnen de afdeling KADA van ESTEPE worden met een team van ca. 10 medewerkers complete truckcabines aangepast voor specifieke toepassingen. Hierbij valt te denken aan het verlagen en verlengen van cabines, maar tevens het voorzien van nieuw  interieur. Op basis van helder gedocumenteerde werkorder informatie en checklists werk je geheel zelfstandig en met je eigen gereedschap aan het modificeren van een truckcabine. Werkzaamheden bestrijken een zeer breed gebied van plaatwerk, lassen, timmerwerk, stofferen, montagewerk tot voertuigelektra.

 

Klik op het PDF icoon rechts voor de volledige vacature.

  LogoPDF.png   
       

 

 

     
       

 

     

Stage voor studenten

     

Ben je student en volg je een technische, commerciële of marketing studie? Ben je op zoek naar een interessante en afwisselende stage? Meld je dan aan voor een stageplaats bij ESTEPE. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ambitieuze studenten die bij ons hun stage invulling willen geven.

 

Vul het bijgevoegde formulier in (klik op het PDF icoon rechts) en stuur het aan ons door. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  LogoPDF.png